BringWay: een belangrijke bijdrage aan de Week van het Geld

BringWay: een belangrijke bijdrage aan de Week van het Geld

De Nederlandse Bank (DNB) zet zich jaarlijks in voor mensen die beter willen omgaan met hun geld. In dit kader organiseert het platform Wijzer in geldzaken de Week van het Geld, waarbij de financiële vaardigheden van basisschoolleerlingen worden vergroot. BringWay is trots om een belangrijke bijdrage te leveren aan dit evenement.

We geloven dat op jonge leeftijd wijs worden over geld een belangrijke factor is in het voorkomen van financiële problemen op latere leeftijd. Onze bijdrage aan de wereld van schuldhulpverlening via ons platform is van groot belang.

We verbinden schuldhulpverleners met schuldeisers, zodat er makkelijker met elkaar tot een betaalafspraak kunnen komen. Dit versnelt en vergemakkelijkt de hulpverlening voor mensen met schulden.

Wijzer worden over geld? Doe mee met de Week van het Geld.

Van 27 tot en met 31 maart vindt alweer de 12e editie van de Week van het Geld plaats, met als thema: ‘Bedwing de bling’. Door middel van gastlessen en workshops van financiële professionals op basisscholen door heel Nederland worden kinderen op een leuke manier gestimuleerd om bewuster om te gaan met geld.

BringWay groeit iedere dag!