Ontdek de nieuwste slimme oplossing van BringWay – de beslisboom

BringWay biedt nu dé oplossing voor schuldeisers om betaalvoorstellen van hulpverleners slimmer te beoordelen. Dit noemen wij “de beslisboom”. Hiermee bespaart u veel tijd, werkt u efficiënter en vermindert u ook nog eens overheadkosten.

Nog sneller akkoord op betaalvoorstellen

Door slimme vragen te stellen en de instellingen aan te passen naar uw specifieke wensen en voorkeuren, kunt u met de beslisboom nog sneller akkoord geven op betaalvoorstellen. U kunt bijvoorbeeld automatisch akkoord gaan, conform Collectief Schuldregelen. Ook is het mogelijk een bepaald percentage of een vastgesteld bedrag van de vordering in te stellen.

Nieuwe uitbreidingen aan het BringWay platform

Wij zijn continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons platform om het beheren van betaalafspraken nog eenvoudiger te maken. Naast nieuwe updates binnen ons platform, kunnen schuldeisers en financieel hulpverleners bijvoorbeeld het komende jaar gebruikmaken van verschillende nieuwe tools en resources, zoals een kenniscentrum voor financieel hulpverleners, besparingen voor cliënten en dataoplossingen voor schuldeisers.

BringWay groeit iedere dag!