Meest gestelde vragen

BringWay helpt met haar software oplossingen organisaties bij het voorkomen van consumentenschulden en het efficiënt afhandelen van consumentenschulden. Dit doen wij onder andere met behulp van ons uniek en onafhankelijk platform, speciaal ontwikkeld om bemiddeling tussen schuldeisers en schuldhulpverleners snel en efficiënt te faciliteren. Wij geloven in het gezamenlijk belang van zowel schuldeisers als consumenten om hoge kosten door betalingsachterstanden te voorkomen. Kwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid van oplossingen staat bij ons voorop.

Nee, BringWay levert software-oplossingen en biedt het platform aan waar bewindvoerders, hulpverleners schuldeisers gebruik van maken om met elkaar op een snelle en veilige manier dossiers af te handelen.

Een volledige traject is afhankelijk van meerdere factoren. Met de aangesloten partijen is afgesproken dat de gemiddelde processtap niet langer dan twee dagen zal duren.

Het eerste persoon die zich aanmeldt vanuit uw bedrijf wordt administrator. De administrator geeft eenmalig toestemming aan de volgende die zich aanmeldt, om er zo zeker van te zijn dat het om een medewerker van uw bedrijf gaat. BringWay kan deze rechten omzetten naar een andere collega, maar er moet altijd iemand administrator blijven. Dit is om fraude te voorkomen.

Alle gegevens van de cliënt moeten overeenkomen zoals deze vermeld staan op de machtiging of beschikking. Dit geldt ook voor de gegevens van de indiener. Er wordt voornamelijk gelet op (achter)naam, geboortedatum en handtekening. Er wordt ook een reden van afwijzen gegeven, deze informatie is terug te vinden in het overzicht van uw cliënt.

Nadat u de gegevens van uw cliënt heeft ingevoerd en een machtiging heeft geüpload, wordt de machtiging door de betreffende schuldeiser beoordeelt en zal deze het saldo verrijken. Dit duurt gemiddeld 2 werkdagen. Vervolgens kunt u een voorstel doen. Ook de beoordeling van het voorstel door de schuldeiser duurt gemiddeld 2 werkdagen. Nadat de schuldeiser akkoord is gegaan ontvangt u hiervan een melding en wordt de regeling gemonitord. BringWay is geen schuldeiser, dus betalingen verricht u altijd direct aan de schuldeiser(s). Wij hebben als reactietermijn twee werkdagen afgesproken met de aangesloten schuldeisers om ervoor te zorgen dat u op een snellere manier uw dossiers kunt behandelen.

Wanneer u lid bent van een team, kunnen alle leden van uw team uw dossiers behandelen. U kunt met de collega die u waarneemt afspreken dat deze tijdens uw afwezigheid uw dossiers behandeld. Deze collega moet daarbij wel binnen het platform onderdeel van het team zijn.

Naam

t.n.v.

Rekeningnummer

Bazuin & Partners B.V.

Bazuin

NL32FVLB0227337468

Boithen Luhrs

B.E. Boiten B.V.

NL70ABNA0508198984

DirectPay

Webcasso

Stichting Bewaarder Forward FlowFund

NL43ABNA0424935155

Agin Otten

 

NL65INGB0673012883

Hoewel wij een zo goed mogelijk functionerend platform proberen te bieden, kan het zijn dat u onverhoopt toch ergens tegenaan loopt. Omdat elke technische vraag of foutmelding anders is willen wij u vragen in deze gevallen een email te sturen naar vraag@bringway.com (voorzien van een print screen van de foutmelding).

Nieuws

Nieuws

02 August 2022

Consectetuer adipiscing elit
sed diam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

02 August 2022

Consectetuer adipiscing elit
sed diam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

02 August 2022

Consectetuer adipiscing elit
sed diam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.