Besparen op internet-, televisie- en telefoonabonnementen:

Tips voor schuldhulpverleners en bewindvoerders.

Als schuldhulpverlener of bewindvoerder ben je bezig met het oplossen van problematische schulden en het zoeken naar manieren om de financiële situatie van je cliënten te verbeteren. Eén van de gebieden waarop je flink kunt besparen is het internet-, televisie- en telefoonabonnement. In deze blog geven we je handige tips om geld te besparen op deze abonnementen.

Tip 1: Vergelijk aanbieders op Bringway.com
Het vergelijken van verschillende aanbieders is een essentiële stap in het besparen op internet-, televisie- en telefoonabonnementen. Op de website Bringway.com onder de kop “besparen” kun je gemakkelijk de verschillende aanbieders vergelijken en de beste deal vinden voor je cliënt.

Tip 2: Kies voor een alles-in-1 pakket
Het afsluiten van een alles-in-1 pakket kan ook flink schelen in de kosten. Door televisie, internet en telefoon in één abonnement onder te brengen, kan er vaak flink bespaard worden op de kosten.

Tip 3: Sim-only abonnementen voor mobiele telefoons
Voor cliënten die al een mobiele telefoon hebben is een sim-only abonnement vaak de beste keuze. Deze abonnementen zijn een stuk voordeliger dan abonnementen waarbij een nieuwe telefoon wordt geleverd.

Tip 4: Blijf alert op veranderingen
De abonnementenmarkt verandert voortdurend. Het is belangrijk om alert te blijven op nieuwe aanbiedingen en ontwikkelingen, zodat je cliënten altijd de beste deal hebben die past bij hun situatie.

Zorg dat je cliënten honderden euro’s per jaar kunnen besparen op hun abonnementen.

Op Bringway.com kun je als schuldhulpverlener of bewindvoerder onder het kopje ‘besparen’ over stappen naar een voordeliger Alles-in-1 provider, Telecom provider, of Sim only provider. Hierdoor kun je wellicht honderden euro’s per jaar besparen voor je cliënten.

BringWay groeit iedere dag!