Bespaar op je energiekosten zonder in te leveren op comfort:

Tips van Bringway.

Veel mensen vragen zich af hoe ze hun energierekening kunnen verlagen, zonder concessies te doen aan hun levensstijl of comfort. Het is begrijpelijk, aangezien energiefacturen een groot deel van de maandelijkse uitgaven kunnen innemen. Maar wees gerust, er zijn tal van manieren om je energiekosten te verlagen. Hier zijn enkele tips om je energiekosten te verminderen:

1. Zet je apparaten uit.
Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het uitzetten van apparaten kan echt een verschil maken. Laat je tv of computer niet op stand-by staan, maar zet deze volledig uit. Hierdoor voorkom je onnodig energieverbruik en bespaar je op je energierekening.

2. Isoleer je huis.
Een goed geïsoleerd huis zorgt voor minder warmteverlies en een lagere energierekening. Zorg dat je muren, dak en vloer goed geïsoleerd zijn. Zo houd je de warmte binnen in de winter en blijft je huis koeler in de zomer.

3. Gebruik een slimme thermostaat.
Een slimme thermostaat kan je helpen om je energieverbruik te verminderen. Met deze thermostaat kun je bijvoorbeeld de temperatuur van je huis regelen op basis van je dagelijkse routine. Hierdoor verbruik je minder energie en bespaar je op je energierekening.

4. Gebruik ledlampen.
Ledlampen zijn energiezuiniger dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen. Ze gaan ook langer mee, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen. Dit resulteert in een vermindering van je energieverbruik en een lagere energierekening.

Wil je nog meer besparen?

Vergelijk eenvoudig alle telefoonproviders op bringway.com

Bezoek www.bringway.com en vergelijk alle telecomaanbieders onder het tabblad “besparen”. Door over te stappen naar een voordeligere Alles-in-1, telecom- of Sim-only aanbieder, kun je jaarlijks dikwijls honderden euro’s besparen.

BringWay groeit iedere dag!