user-safety-check-04

Check of uw klant kan betalen en probeer de SolventieCheck!

Verklein de betaalrisico’s, check gemakkelijk en snel of een consument schulden heeft.

Waarom de SolventieCheck?

Iedere ondernemer heeft wel eens te maken gehad met klanten die niet kunnen betalen. Het proces van betalingsherinneringen en mogelijke incassotrajecten neemt veel tijd in beslag en de kosten hiervoor kunnen hoog oplopen. Alsnog kan dit leiden tot een openstaande factuur. Met de SolventieCheck bent u dit risico een stap voor en kunt u deze effectief beperken.

test 01
test 05

Hoe werkt de Solventiecheck?

Met de SolventieCheck krijgt u meer inzicht in de financiële situatie van uw (potentiële) klant. De Check raadpleegt meerdere bronnen op het bestaan van schulden en negatief betaalgedrag en genereert hieruit direct een advies. De ingezette bronnen bevatten informatie van miljoenen consumenten en kunnen automatisch (via een API) of handmatig op ieder moment worden opgevraagd.

Wat biedt de Solventiecheck?

De SolventieCheck bied de mogelijkheid tot het verlagen van uw betaalrisico, incassokosten én tijd nog vóór de acceptatie van een nieuwe klant. Ook voor uw bestaande klanten kan de SolventieCheck waardevol zijn. Zo kunt u zien of uw klant lopende schulden heeft en misschien echt niet kán betalen. U kunt met uw klant in gesprek voor goede afspraken en voorkomt hiermee de inzet van dure en vergeefse middelen.

test 04 01

Verlaag betaalrisico's

Bespaar kosten

Actuele informatie

Makkelijk in gebruik

Onze partners

Kredietbank Nederland
Kedin
DirectPay
WebCasso
Anders