Samen insolventie voor uw cliënten duurzaam voorkomen en genezen

Insolventie bij consumenten zorgt voor steeds meer onnodige problemen in de samenleving. Snelle en makkelijke samenwerking tussen schuldhulpverleners en schuldeisers is van groot belang om uw cliënt weer financieel gezond te krijgen en verdere escalatie te voorkomen. Ons gratis SchuldenPlatform brengt partijen efficiënt samen voor een snelle en veilige schuldenafhandeling van consumenten.

Maatschappelijk verantwoord schulden oplossen

Met het gratis Schuldenplatform handelt u, samen met schuldeisers, alle insolventiedossiers van uw cliënten af in een handomdraai, volledig automatisch, veilig. Dankzij afspraken met de NVVK en schuldeisers krijgt u altijd binnen twee dagen een reactie op uw verzoeken en vragen. Sluit aan bij al meer dan 5.000 andere schuldhulpverleners en bewindvoerders en registreer gratis! 

 

bringway MVO
volledig beheer

Samenwerking NVVK

BringWay werkt hecht samen met de NVVK. Maar liefst 95% van de NVVK leden is aangesloten op het SchuldenPlatform. Dankzij samenwerkingsafspraken met de NVVK is het nog makkelijker om via het SchuldenPlatform insolventiedossiers af te handelen. Bovendien help BringWay de NVVK met de ontwikkeling van het Schuldenknooppunt die gepland staat om in 2021 uitgerold te worden.

Onze voordelen

Snel schulden afhandelen

Communiceer met schuldeisers

Beperking nieuwe schulden

Sammenwerking met NVVK

Een greep uit onze partners

DirectPay
Amsterdam
NVVK
Kredietbank Nederland
Kedin
Anders