Efficiënte afhandeling van schulden met het SchuldenPlatform

Ondernemers krijgen te maken met stijging schuldendossiers

Er wordt een grote stijging verwacht van het aantal huishoudens in Nederland met schulden. Deze kan zelfs oplopen tot maar liefst

2,5 miljoen huishoudens. Als ondernemer krijgt u dus te maken met een groeiend aantal klanten met schulden.  Een efficiënte afhandeling van schulden is daarom belangrijker dan ooit.

 

Het BringWay platform biedt u een digitale, veilige en efficiente oplossing die u een grote operationele kostenbesparing oplevert waarmee u niet alleen nu kosten bespaart, maar ook voorbereid bent op de aankomende toename. 

Efficiënt samenwerken aan dossiers

Binnen het SchuldenPlatform zijn de insolventieprocessen door vakspecialisten geautomatiseerd en zo efficiënt mogelijk ingericht. Dit voorkomt de gebruikelijke arbeidsintensieve, kostbare en langdurige behandeling van insolventiedossiers.

 

Samen met de NVVK leden en meer dan 5.000 aangesloten schuldhulpverleners en bewindvoerders handelt u de dossiers makkelijk, geautomatiseerd en veilig af.

0 schuldenplatform schuldhulpverleners 1
Test Voorkomen is beter dan genezen 4

Schulden voorkomen met de SolventieCheck

In het SchuldenPlatform kunt u met behulp van de SolventieCheck controleren of uw klant problematische schulden heeft. U controleert dit makkelijk via een API, zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten.

 

U voorkomt daarmee de opbouw van verdere consumentenschulden en vermindert betaalrisico’s.

Maatschappelijk verantwoord insolventie voorkomen en oplossen

Met het SchuldenPlatform en de SolventieCheck gaat u op een maatschappelijk verantwoorde wijze om met consumenten.

 

U komt sneller en makkelijker in contact met schuldhulpverlenende partijen zodat deze eerder hulp kunnen verlenen. Dit vermindert de kans op escalerende schulden voor de consument en u verlaagt hierdoor uw kosten.

 

bringway MVO

MVO

Klantbehoud

Tijd/kosten besparen

NVVK koppeling

AVG, ISEA en ISO

Maatwerk dashboards

Een greep uit onze partners

DirectPay
Amsterdam
NVVK
Kredietbank Nederland
Kedin
Anders