Software oplossingen bij het oplossen en voorkomen van schulden

BringWay helpt met haar software oplossingen organisaties bij het voorkomen van consumentenschulden en het efficiënt afhandelen van consumentenschulden.

Onze oplossingen

In 2018 heeft BringWay het SchuldenPlatform gelanceerd waarmee ondertussen ca. 5.000 schuldhulpverleners, bewindvoerders en schuldeisers samenwerken om eenvoudiger en efficiënter insolventiedossiers digitaal af te handelen. 

 

Daarnaast biedt BringWay diverse aanverwante IT-oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van signalering van schulden, en is het mogelijk deze oplossingen (met behulp van API’s) aan elkaar te koppelen om voor iedere organisatie de meest geschikte totaaloplossing te realiseren. 

4 NVVK
SolventieCheck Insolventieregister

Onze certificeringen

We zijn trots dat we in september 2018 de ISAE 3402 type 1 verklaring hebben gehaald. Sinds oktober 2018 is ons management systeem voor beveiliging van informatie gecerti­ficeerd volgens de ISO 27001 normen. Deze inter­na­tio­naal erkende standaarden specificeren eisen voor het vast­stellen, imple­men­te­ren, uit­voe­ren, con­tro­le­ren, be­oor­de­len, bijhouden, verbeteren en beveiligen van een ge­do­cu­men­teerd In­for­ma­tion Secu­rity Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfs­risico’s voor de organisatie.

ISO 27001
ISAE

Ons team en onze samenwerkingen

BringWay ontwikkelt haar oplossingen op basis van expertise zowel op het gebied van insolventietrajecten als op gebied van software ontwikkeling. 

 

Wij werken daarin samen met de NVVK en andere belanghebbende organisaties. Wij geloven in het combineren van deeloplossingen tot een beter geheel.  Hierdoor is het team van ontwikkelaars in staat snel te reageren op nieuwe of veranderende wensen en eisen.

4 NVVK

Een greep uit onze partners

DirectPay
Amsterdam
NVVK
Kredietbank Nederland
Kedin
Anders