icon-chat-01

Contact

Voordat u uw vraag stelt raden wij u aan om eerst te kijken of het antwoord op uw vraag in onderstaande lijst voorkomt.

Als u last heeft van een technisch probleem zoals inlog- of registratieproblemen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons en helpen wij u graag verder op het telefoonnummer 010 31 63 189.

 

Inhoudelijke vragen over dossiers kunnen wij niet behandelen, ook niet telefonisch, hierover dient u rechtstreeks met de betreffende schuldeiser te communiceren. 

BringWay is geen schuldeiser of –hulpverlener en heeft inhoudelijk geen inzicht in dossiers. De snelste manier is om u te registreren/in te loggen in het BringWay SchuldenPlatform. Hier kunt u vragen stellen aan de betrokken schuldeisers, dossiers aanmaken, het verloop van dossiers volgen en meer. U registreert zich door op www.bringway.com rechts bovenin de pagina te kiezen voor “inloggen”. Als u nog geen account heeft klikt u op de optie onder de inloggen balk op “Heeft u nog geen account. Registreer”.

Om een betere en snellere dienstverlening naar u en uw cliënt toe te waarborgen behandelt DirectPay de insolventiedossiers via het SchuldenPlatform. Dankzij het SchuldenPlatform is het voor schuldeisers makkelijker om te reageren en krijgt u daardoor veer sneller een reactie.

U registreert zich door op www.bringway.com rechts bovenin de pagina te kiezen voor “Inloggen”. Als u nog geen account heeft klikt u op de optie onder de inloggen balk op “Heeft u nog geen account. Registreer”.  U krijgt van ons een bevestiging per e-mail ter verificatie. Hierna kunt u uw registratie voltooien.

Ja, BringWay zal deze schuldeiser benaderen en verzoeken om een saldo- opgave van de openstaande schuld van uw cliënt. Wij kunnen geen reactie van deze schuldeiser garanderen.

Ja, dat kan. Het SchuldenPlatform is vanaf elke locatie online bereikbaar.

Laat een bericht achter!