BringWay en Zeker Energie gunnen iedereen een warme kerst!

Alle aangesloten schuldhulpverleners en bewindvoerders, kunnen voor cliënten via het BringWay Platform een energiecontract zonder borg aanvragen bij Zeker Energie.

Over Zeker Energie

Zeker Energie is dé energieleverancier voor cliënten van bewindvoerders. Ontstaan uit onvrede over hoe de gevestigde orde omgaat met een toch al kwetsbare doelgroep, is Zeker Energie er om het verschil te maken.

BringWay is Nederlands grootste onafhankelijke platform voor de financiële hulpverlening. De samenwerking met BringWay is een stap in de juiste richting, waarbij financieel hulpverleners hun cliënten echt iets extra’s kunnen bieden. ‘’Alle onderscheidende factoren vinden hun herkomst in de kernwaarden, kennis van en begrip voor de situatie van de klant’’, vertelt Arthur Stam, oprichter en directeur van Zeker Energie.

Voorkomen van energiearmoede

De energieprijzen zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Ondanks alle inspanningen van de overheid zijn er kwetsbare groepen in de samenleving hard geraakt in hun portemonnee. Financieel hulpverleners kunnen hierin het verschil maken. Naar schatting hebben in 2022 ruim 750 duizend huishoudens in Nederland maandelijks moeite om de energierekening te betalen, blijkt uit onderzoek van TNO.

BringWay verbindt mensen en partijen. Financieel hulpverleners kunnen via deze samenwerking hun cliënten helpen aan een warme kerst. “De samenwerking met Zeker Energie sluit aan bij onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.”, vertelt Ravi Poldervaart, directeur van BringWay

Het BringWay platform groeit iedere dag!