Specialistische software oplossingen voor efficiënte bewindvoering

BringWay biedt specialistisch software voor het automatiseren van de processen van schuldenafhandeling waarbij kostenbesparing en tijdswinst voorop staan. Voor bewindvoerders en budgetcoaches is IntakeMaatje dé software die het intakeproces terugbrengt tot enkele minuten en die meteen besparingen voor uw klant aanwijst. Hiernaast helpt het SchuldenPlatform u met de snelle en veilige communicatie met schuldeisers.

Behandel meer dossiers met IntakeMaatje

Als gevolg van Corona neemt het aantal betrokkenen wat hulp nodig heeft in zijn financiële situatie sterk toe. Uw werkdruk wordt daardoor nóg hoger dan voorheen. Met IntakeMaatje beperkt u het intakeproces tot nog maar enkele minuten. Formulieren worden automatisch gevuld, bankgegevens van uw klant opgehaald en geanalyseerd en mogelijke besparingen aangewezen. IntakeMaatje is bovendien online zodat u ook vanuit huis of bij de klant het intakeproces volledig kunt doorlopen.

Deur openen illustratie
SolventieCheck Insolventieregister

Schakel snel met schuldeisers

Met ruim 5.000 aangesloten bewindvoerders en schuldhulpverleners wordt via het SchuldenPlatform het proces van schuldafhandeling snel geautomatiseerd doorlopen. Op één centrale plek deelt u machtigingen, saldo-informatie, betalingsvoorstellen en chatberichten met de schuldeisers van uw klant.

Dit betekent voor alle betrokken partijen tijdwinst en kostenbesparing.

Voorbereid op Coronadrukte

Tijd- en kostenbesparing

Overal beschikbaar

Besparen voor uw klant

Een greep uit onze partners

DirectPay
Amsterdam
NVVK
Kredietbank Nederland
Kedin
Anders