6 tips om met behulp van je smartphone te besparen op boodschappen!

Als hulpverlener of bewindvoerder is het jouw taak om mensen te helpen hun financiële situatie te verbeteren. Een grote kostenpost zijn de dagelijkse boodschappen.
Je smartphone kan je hierbij helpen. Hier een paar handige tips die je kunnen ondersteunen bij het besparen op boodschappen in 2023.

Rekenmachine
Een van de meest voor de hand liggende apps om te gebruiken als je wilt besparen, is de rekenmachine. Gebruik deze app om aanbiedingen te berekenen of om te controleren of een korting wel echt voordelig is.

Too good to go app
Too Good To Go is een app die voedselverspilling tegengaat en tegelijkertijd een leuke besparing oplevert. Je koopt zogeheten ‘Magic boxen’ voor ongeveer 1/3 van de normale waarde van producten die om welke reden dan ook niet meer verkocht kunnen worden. Dit kunnen producten zijn waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen of gerechten die niet zijn verkocht in een restaurant. Je weet nooit wat je krijgt, maar dat maakt het juist leuk!

Stocard app
Vroeger had je waarschijnlijk je hele portemonnee vol met pasjes, maar met de Stocard app kun je al je pasjes op je telefoon opslaan. Zo heb je altijd al je pasjes bij de hand en hoef je geen dikke portemonnee meer mee te nemen. Bijvoorbeeld de klantenkaart van een winkel kun je op deze app opslaan en makkelijk gebruiken.

Reclamefolder app
Er zijn veel apps beschikbaar waarmee je de nieuwste folders van supermarkten al op woensdag kunt bekijken, zoals de Reclamefolder app. Zo kun je op tijd beslissen welke producten je gaat kopen en bespaar je geld op je boodschappen.

Supermarkts eigen apps
De meeste supermarkten hebben tegenwoordig een eigen app waarmee je kunt besparen. Zo kun je de bonnetjes van je aankopen in de app terugzien en kun je bijvoorbeeld gespaarde punten inwisselen voor een leuke korting. Het is ook handig om de app van je favoriete supermarkt te hebben, zodat je snel kunt zien welke aanbiedingen er zijn.

Keep-notities app
Met de Keep app van Google kun je gemakkelijk boodschappenlijstjes maken, maar ook inventaris van je vriezer en to do lijstjes. Door je lijstje bij te houden, voorkom je dat je onnodige aankopen doet.

Zorg dat je cliënten honderden euro’s per jaar kunnen besparen op hun abonnementen.
Op Bringway kun je onder het kopje ‘besparen’ over stappen naar een voordeliger Alles-in-1 provider, Telecom provider, of Sim only provider. Hierdoor kun je wellicht honderden euro’s per jaar besparen.

BringWay groeit iedere dag!